Alfa Walk king air APS (herr) Zooma

Alfa Walk king air APS (herr)

En klassiskt bergskänga i modernt och underhållsfritt yttermaterial och komfortabelt memoryfoam. Passar till vandring i varierad terräng.


Vikt 650 g (stl 42)
Läst Ganska rymlig 
Material ovandel Alfa Air
Yttersula Vibram Grip AMG 
Vattentät Ja, Gore-Tex 
Skafthöjd 16,5 cm (stl 42) 
Skosnören 180 cm
Övrigt Tejpade sömmar

Tillgänglighet: I lager

3 599,00 kr

* Obligatoriska fält

Alfa
En riktig sko och kängbutik.

Störst på kängor och friluftsskor.

Funnits sedan 2002.

Öppet köp 14 dagar.


En mångsidig bergskänga med universal passform. Det slitstarka ytmaterialet AlfaAir ™ erbjuder utmärkt andningsförmåga och lågt underhållsbehov, medan GORE-TEX membranet ger vattentäthet och andningsförmåga. Mjuk överkant och Memoryfoam ökar komforten, medan gummiförstärkningen ökar hållbarheten. Dubbellåsningssystemet förenklar individuell anpassning. Den lätta EVA-mellansulan ger stabilitet och stötdämpning medan yttersulan Vibram® Grip AMG säkerställer gott grepp på både torra och våta ytor.

För att lätt mäta fotens längd, lägg ett papper utefter väggen. Ställ sedan foten (barfota eller med en tunn sock) på papperet med hälen upp till väggen. Det är viktigt att stå upprätt vid mätning. Lägg en linje framför längsta tå och mät med linjal. Mät båda fötterna; Det är inte ovanligt att en fot är större än den andra. När du har funnit fotens längd lägger du till "extra utrymme" - 1,5 cm brukar vara lagom på en känga.