Icebug Grove W BUGrip Woolpower (dam) Zooma

Icebug Grove W BUGrip Woolpower (dam)

Funktion, medvetna val och minimalistisk design kännetecknar Grove W BUGrip® Woolpower. Tillverkad av bland annat restprodukter från svenska Woolpowers klädproduktion är den här skon inte bara din bästa vän på fötterna i vinter utan också ett hållbart val.


Läst Normal vinterläst
Foder Fleece (bluesign®-certifierad)
Material ovandel Nubuck och filtad ull
Yttersula 20% återvunnet gummi med 14 BUgrip ståldubbar
Innersula BLOOM® algae foam och återvunnen filtad ull från Woolpower, urtagbar
Vikt 408 g (stl 38)
Skafthöjd 26 cm
Omkrets skaftavslut 31,5
Övrigt Blixtlås

Tillgänglighet: I lager

1 999,00 kr

* Obligatoriska fält

Icebug
En riktig sko och kängbutik.

Störst på kängor och friluftsskor.

Funnits sedan 2002.

Öppet köp 14 dagar.


Grove W BUGrip® Woolpower är en minimalistisk vinterkänga med bred läst och en yttersula med 14 BUGrip®-dubbar som ger dig bra grepp oavsett underlag. Ovandelen är tillverkad i vattenavvisande nubuckläder och vattenavvisande filtad ull tillverkad av restprodukter från svenska Woolpowers klädproduktion. Fodret är av bluesign®-certifierad fleece och för att ge bra isolerande egenskaper såväl som hög komfort har skon en innersula som kombinerar återvunnen filtad ull från Woolpower och BLOOM®s algae foam – en hållbar produkt som framställs av biomassa från alger.

Icebug anger sina storlekar i US. För att hitta din storlek bör du mäta foten. Om din fot är 256 mm lång bör du välja minst stl 40 (då har du en cm tillgodo enligt Icebugs beräkningar) men en halv storlek större skadar inte för tjockstrumpor, extra sulor etc. Bäst är självklart att komma in till butiken och låta oss hjälpa dig att välja storlek!