Baffin Resolute dam Zooma

Baffin Resolute dam

Vikt: 975 g (i stl 39)
Foder: Löstagbar innersko i 8 lager
Yttersula: Polargummi
Material ovandel: 900 nylon med läderdetaljer och fuskpäls
Klarar temperaturer ner till -100°C.

Tillgänglighet: I lager

1 999,00 kr

* Obligatoriska fält

Baffin
En riktig sko och kängbutik.

Störst på kängor och friluftsskor.

Funnits sedan 2002.

Öppet köp 14 dagar.


Är du tjej och letar efter vinterns varmaste kängor? Baffin Resolute är svaret. Denna höga, välisolerade vinterkänga är en del av Baffins modellserie Arktis – kängor som tål -100 C. Om det låter ofattbart kallt så är det för att det är det – minus 100 har inte uppmätts någonstans på jorden (-89,2 C är det lägsta som noterats). Med Resolut på fötterna håller du varm var du än befinner dig på jorden.

Värmen sitter i isoleringen, en löstagbar värmeliner i 8 skikt, packad med all den teknik som krävs för att klara arktiska temperaturer. Även bottendelen gör sitt för att hålla värmen – den är rymlig och konstruerad av polargummi som inte bara håller kylan borta utan även fortsätter att vara flexibel vid extremt låga temperaturer. Baffin Resolute är den perfekta kängan för skoterturer, vintercamping, isfiske eller långa härliga dagar i pulkabacken. Vad du än gör, om du är orolig för kalla fötter, är Baffin Resolute din lösning i vinter.

Ovandel i vattentät 900 nylon, kantad med fuskpäls och med läderförstärkningar. Lätthanterlig snörning med kraftiga D-ringar. Bälgplös.Löstagbart innerfoder med 8 tekniska lager som håller foten varm och transporterar bort fukt. Stötdämpande mellansula i EVA. Bottendel i hållbart polargummi som har utmärkt grepp på hala underlag.