Lundhags Professional high Opti Zooma

Lundhags Professional high Opti

Professional High är en skön 3-lagerskänga i fullnarvsskinn - en extrem känga med hög funktion, stabilitet och slitstyrka.


Läst: Opti (bred med lite lägre vrist)
Material ovandel: fullnarvsskinn, neopren och mikrofiber
Yttersula: Vibram Traction
Vattentät: Bottendelen i cullgummi är vattentätt, och lädret håller också tätt om du vaxar dem regelbundet
Skafthöjd: 30 cm i stl 42 (mätt på utsidan)
Vikt: 860 g i stl 42
Skosnören:
 200 cm

Tillgänglighet: I lager

4 399,00 kr

* Obligatoriska fält

Lundhags
En riktig sko och kängbutik.

Störst på kängor och friluftsskor.

Funnits sedan 2002.

Öppet köp 14 dagar.


Proffesional High Opti är en riktigt stabil 3-lagerskänga speciellt utvecklad för tuff användning. Designen i skaftet ger ett ordentligt stöd för tuffa turer - något som gjort den mycket populär både inom militären och för tuffa fjällvandringar. Precis som med alla kängor från Lundhags anpassar du själv Professional High Opti efter temperatur och aktivitet med tjockleken på dina strumpor och du kan även med fördel lägga i en egen sula för komfortens skull. Bottendelen i i kraftigt cellgummi är vattentätt och slitstarkt. Professional har funnits under många år och har ständigt förbättrats till att bli den hardcore-känga den är idag. Söker du slitstyrka, stabilitet och alla de fördelar som en skalkänga ger så är Professional High Opti ett utmärkt val!

Det enklaste sättet att snabbt hitta rätt storlek på Lundhagskängor är att du mäter foten från häl till tå. Lägg sedan till 20 mm och jämför med storlekarna i tabellen nedan.